Back/forward functions for mouse side buttons

Ideas for improvements and requests for new features in XnView MP

Moderators: XnTriq, helmut, xnview

Dreamer
XnThusiast
Posts: 4608
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm

Back/forward functions for mouse side buttons

Post by Dreamer »

In browser mode, the same as in XnView Windows version.

Currently they are working strange - as left/right keys - so perhaps it's even a bug?? :bug:
Dreamer
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 38837
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: Request - Back/forward functions for mouse side buttons

Post by xnview »

Sorry but i don't understand the problem...
Pierre.
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4608
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm

Post by Dreamer »

The mouse side buttons to go back and forward don't work in browser - I mean the same function are the mini-toolbar buttons back/forward. The same as in IE for example.
Dreamer
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 38837
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Post by xnview »

What is "The mouse side buttons to go back and forward"?? There is special buttons for that?
Pierre.
User avatar
Clo
XnThusiast
Posts: 4441
Joined: Sun Oct 17, 2004 4:57 am
Location: Bordeaux, France

Luxurious

Post by Clo »

:arrow: Pierre

:) Don't you hold such a “luxurious” mouse, which has a couple of extra "buttons" - one on each side ?
I've one (from my son, the gamers use such toys…), but can't test : the cable is cut and the plug is missing ! :(

:mrgreen: KR
Claude
Clo
Old user ON SELECTIVE STRIKE till further notice
User avatar
XnTriq
Moderator & Librarian
Posts: 6140
Joined: Sun Sep 25, 2005 3:00 am
Location: Ref Desk

Post by XnTriq »

xnview wrote:What is "The mouse side buttons to go back and forward"?? There is special buttons for that?
Tech ARP: Microsoft IntelliMouse Optical Review
Microsoft Product Information Center wrote:Two new customizable function buttons: Browse the Web without using toolbars or the keyboard. Simply use either side button to go forward or backward on the Internet. Or, you can program the buttons to execute routine actions in many of your favorite programs.
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4608
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm

Post by Dreamer »

Thank you guys for the help. :)

Here's mine...

Image

BTW In the Windows version you have added support for these buttons already somehow. :wink: It was not working either.
Dreamer
ckit
XnThusiast
Posts: 2467
Joined: Tue Feb 17, 2004 1:11 am
Location: Cabarlah, Australia

Post by ckit »

I have a Logitech G3 mouse with 5 buttons and support this request, not only for XnView MP but for XnView non-MP and should be added to XnView 1.97!!!

Another feature, I've wanted for ages!
Foobar2000, PhotoFiltre, Vivaldi Browser (standalone), Windows Eleven Pro x64 22H2 (MPO disabled), XnView MP and XYplorer
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4608
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm

Post by Dreamer »

But it's working in the Windows version. :?
Dreamer
ckit
XnThusiast
Posts: 2467
Joined: Tue Feb 17, 2004 1:11 am
Location: Cabarlah, Australia

Post by ckit »

Strange, it isn't working for me and I'm using SetPoint 4.70 x64.
Foobar2000, PhotoFiltre, Vivaldi Browser (standalone), Windows Eleven Pro x64 22H2 (MPO disabled), XnView MP and XYplorer
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 38837
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Post by xnview »

Dreamer wrote:But it's working in the Windows version. :?
Strange, i have not made something for that...
Pierre.
thibaud
Posts: 274
Joined: Sat Dec 02, 2006 12:41 am

Post by thibaud »

in case not everyone is aware of the situation yet.
here is a sneak picture of Pierre's mouse.
Image
:mrgreen:
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 38837
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Post by xnview »

No this one :-p
Image
Pierre.
thibaud
Posts: 274
Joined: Sat Dec 02, 2006 12:41 am

Post by thibaud »

:D
Yeah but who's going to believe you now, that's an apple one !
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4608
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm

Post by Dreamer »

ckit wrote:Strange, it isn't working for me and I'm using SetPoint 4.70 x64.
OK, it's not working. :?
Dreamer