MP 0.92 - moving files loses ratings

*** Please report new bugs here! ***

Moderator: Dreamer

Post Reply
bobbozzo
Posts: 23
Joined: Sat Jun 16, 2012 7:25 am

MP 0.92 - moving files loses ratings

Post by bobbozzo » Wed Oct 10, 2018 7:54 pm

Hi, in 0.9 and 0.92, 64-bit, Windows 8.1, if I move files (dragging them in MP or with ALT-M), they lose their ratings and color labels.

If I move them back to the original folder, the color labels are restored but not the start ratings.

I'm moving them within the same drive; just up or down one folder.

Thanks

User avatar
michel038
Posts: 249
Joined: Tue Sep 27, 2016 8:18 am
Location: France

Re: MP 0.92 - moving files loses ratings

Post by michel038 » Wed Oct 10, 2018 8:58 pm

V 0.92 Win 7
I moved a starred file, the star came with it, in the new folder.
Then I tried filtering by stars, it's ok
I moved back the file, no more problem.

Same results with color.

Did you move more than one file at a time ?

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 30282
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: MP 0.92 - moving files loses ratings

Post by xnview » Thu Oct 11, 2018 7:32 am

Strange, i can move files with rating. I think that you use only catalog?
Pierre.

bobbozzo
Posts: 23
Joined: Sat Jun 16, 2012 7:25 am

Re: MP 0.92 - moving files loses ratings

Post by bobbozzo » Thu Oct 11, 2018 11:07 pm

Hi, I tried with single files and multiple.

Yes, I only use the catalog, no sidecar or file metadata.

thanks

bobbozzo
Posts: 23
Joined: Sat Jun 16, 2012 7:25 am

Re: MP 0.92 - moving files loses ratings

Post by bobbozzo » Fri Oct 12, 2018 3:39 pm

Hi,

It's working today, but I haven't changed anything.

It was originally happening on .ORF raw files, but today ORF and JPEG are both OK.

Post Reply