Where is the action to premultiply alpha?

Ask for help and post your question on how to use XnView Classic.

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
birdiessamster
Posts: 1
Joined: Wed Mar 13, 2019 6:16 am

Where is the action to premultiply alpha?

Post by birdiessamster » Wed Mar 13, 2019 6:19 am

I was told there was a premultiply alpha function on here so i could batch process them but i cant find it? does it exist or is someone lying to me?

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 31881
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Where is the action to premultiply alpha?

Post by xnview » Sun Mar 17, 2019 2:49 pm

you can try the 'color depth' 24bits
Pierre.

Post Reply