0.84: Video play, pause and don't start again

Reported bugs that have been closed and/or resolved

Moderators: XnTriq, xnview, Dreamer

Post Reply
User avatar
Sirio
Posts: 117
Joined: Tue Oct 13, 2015 3:22 pm

0.84: Video play, pause and don't start again

Post by Sirio » Sun Jan 22, 2017 3:30 pm

Hi
In the new version 0.84, if I select a video, it start to play automatically, but if I click on the "pause" button, is impossible to start play it again.
And this happen for any formats.
Any others get this problem?
Sirio

User avatar
helmut
Posts: 8153
Joined: Sun Oct 12, 2003 6:47 pm
Location: Frankfurt, Germany

Re: 0.84 Video play, pause and don't start again

Post by helmut » Sun Jan 22, 2017 3:32 pm

I just tried with a .mov file and can confirm this bug. :bugconfirmed: The bug occurs both in the preview and the Image view.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 31364
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: 0.84: Video play, pause and don't start again

Post by xnview » Mon Jan 23, 2017 3:50 pm

See Issue 1061 for details.
Pierre.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 31364
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: 0.84: Video play, pause and don't start again

Post by xnview » Thu Mar 16, 2017 9:13 am

This problem is supposed to be fixed in XnView MP 0.85 beta 1. Please check and confirm the bug fix here.
Pierre.

vertigo
Posts: 115
Joined: Wed Feb 15, 2017 3:49 pm

Re: 0.84: Video play, pause and don't start again

Post by vertigo » Thu Mar 16, 2017 3:28 pm

Confirmed fixed with .mkv, .mp4, .mpg, .mpeg, .flv, .mpe, .wmv, .mov, and .asf in browse preview and in viewer.

User avatar
Sirio
Posts: 117
Joined: Tue Oct 13, 2015 3:22 pm

Re: 0.84: Video play, pause and don't start again

Post by Sirio » Thu Mar 16, 2017 11:19 pm

Confirmed: with 0.85b1 it works well even moving the transport bar.
Sirio

Post Reply