Blue frame in fullscreen view

Reported bugs that have been closed and/or resolved

Moderators: XnTriq, xnview, Dreamer

Post Reply
JohnDoe893
Posts: 12
Joined: Sat Nov 07, 2015 1:02 pm

Blue frame in fullscreen view

Post by JohnDoe893 » Sat Nov 07, 2015 1:22 pm

How to reproduce:
1. In the image browser double-click an image to open it.
2. In the single image view click the Fullscreen button.
3. In the Fullscreen view move the mouse to the top screen edge to see the other images in this directory like a film roll.
4. Move the mouse down again to hide the film roll again.

Expected result:
The film roll disappears completely.

Actual result:
A blue frame around the film roll remains in the view.

Occurs in 0.76, I haven't observed this behaviour before.

If you need more information, then let me know.

Infi220
Posts: 18
Joined: Thu Nov 05, 2015 8:07 am

Re: Blue frame in fullscreen view

Post by Infi220 » Sun Nov 08, 2015 2:09 am

I tried to repro on Win7 and don't see this issue. Perhaps it's OS X specific.

JohnDoe893
Posts: 12
Joined: Sat Nov 07, 2015 1:02 pm

Re: Blue frame in fullscreen view

Post by JohnDoe893 » Sun Nov 08, 2015 10:07 am

Yes, it happens on OS X 10.9.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 31737
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Blue frame in fullscreen view

Post by xnview » Mon Nov 09, 2015 3:20 pm

See Issue 750 for current status and details.
Pierre.

JohnDoe893
Posts: 12
Joined: Sat Nov 07, 2015 1:02 pm

Re: Blue frame in fullscreen view

Post by JohnDoe893 » Fri Mar 04, 2016 6:36 am

OK: confirming the bugfix. Thank you!

Post Reply