New website design

Ask for help and post your question on how to use XnView Classic.

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 32081
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

New website design

Post by xnview » Fri Mar 22, 2013 8:48 am

I'm pleased to announce the new website of Xn products, thanks you thibaud for your great work!
Pierre.

Gérard 91
Posts: 88
Joined: Wed Sep 23, 2009 8:33 pm

Re: New website

Post by Gérard 91 » Fri Mar 22, 2013 11:14 am

Très beau site
Congratulations à Pierre et à tous les contributeurs

Gérard

StephanP
Posts: 18
Joined: Fri Jul 24, 2009 6:50 am
Location: Amsterdam

Re: New website

Post by StephanP » Fri Mar 22, 2013 7:42 pm

I love it

eL_PuSHeR
Posts: 267
Joined: Sat Apr 25, 2009 9:23 am

Re: New website

Post by eL_PuSHeR » Sat Mar 23, 2013 10:42 am

It's very nice!
Intel i7 5960X
Gigabye GA-X99-Gaming 5
8 GB DDR4 (2100)
GeForce GTX 970 (Gigabyte)

Serezha
Posts: 36
Joined: Sat Apr 04, 2009 9:09 am

Re: New website

Post by Serezha » Sun Mar 24, 2013 5:00 pm

Excellent design and site!!!

User avatar
JohnFredC
XnThusiast
Posts: 2010
Joined: Wed Mar 17, 2004 8:33 pm
Location: Sarasota Florida

Re: New website

Post by JohnFredC » Sun Mar 24, 2013 8:46 pm

Very nicely done site. Very slow to load and transition on older machines.
John

User avatar
Drahken
Posts: 884
Joined: Sun Apr 10, 2005 4:29 pm

Re: New website

Post by Drahken » Sun Mar 24, 2013 9:03 pm

The new site is ok, but why is there no longer an option to download all i/o plugins as a zip file? The old site had links for both the setup/exe file and the zip file, but the new one only has the exe file.

On a related note: There's a minor typo there. The button says "downloadS all i/o plug-ins".
Oh the feuhrer, oh the feuhrer, oh the feuhrer's nipples bonk!

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 32081
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: New website

Post by xnview » Mon Mar 25, 2013 8:19 am

JohnFredC wrote:Very nicely done site. Very slow to load and transition on older machines.
Very slow?? Perhaps the social button?
The new site is ok, but why is there no longer an option to download all i/o plugins as a zip file? The old site had links for both the setup/exe file and the zip file, but the new one only has the exe file.
Fixed
Pierre.

User avatar
helmut
Posts: 8174
Joined: Sun Oct 12, 2003 6:47 pm
Location: Frankfurt, Germany

Re: New website design

Post by helmut » Tue Mar 26, 2013 9:52 pm

The new website design looks modern. The rotating links and the icons for the various packages are very cool. Well done and thanks, Thibaud! :-) Some fonts and design might be a bit smaller, but perhaps just a problem of my low-resolution 19" flat screen.

I've just looked through the English webpages and found various issues:
  • Windows (not: *w*indows) - multiple occurences
  • powerful** (not: powerful*l*) - multiple occurrences
  • Details on forum (not "Detail** on forum")
  • Awesome software for reading, viewing, and processing... (not: Awesome software for reading** viewing** and processing...)
  • With XnView you can browse, organize, and view your images in numerous ways: (not: With XnView you can browse** organize** and view your images in numerous ways: )
  • XnView lets you create (not: XnView let*'*s you Create)
  • Some other notable features of XnView are: (not: Some other notable feature** of XnView are:)
Could an English native speaker please review the pages? Upper/lower case and prepositions seem not 100% correct to me.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 32081
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: New website design

Post by xnview » Wed Mar 27, 2013 7:17 am

helmut wrote: Could an English native speaker please review the pages? Upper/lower case and prepositions seem not 100% correct to me.
Thanks Helmut, budz45 has already check it
Pierre.

User avatar
helmut
Posts: 8174
Joined: Sun Oct 12, 2003 6:47 pm
Location: Frankfurt, Germany

Re: New website design

Post by helmut » Wed Mar 27, 2013 8:38 pm

xnview wrote:
helmut wrote: Could an English native speaker please review the pages? Upper/lower case and prepositions seem not 100% correct to me.
Thanks Helmut, budz45 has already check it
Good, thanks budz45!

"Page not found" on German webpage
Another issue: Just noticed that when choosing "German" on the initial webpage, the old German webpage appears. This is fine, but when clicking on "Download", you get a 401 Not Found - The requested URL /de/download.html was not found on this server.
Could you please check?

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 32081
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: New website design

Post by xnview » Thu Mar 28, 2013 7:19 am

helmut wrote: "Page not found" on German webpage
Another issue: Just noticed that when choosing "German" on the initial webpage, the old German webpage appears. This is fine, but when clicking on "Download", you get a 401 Not Found - The requested URL /de/download.html was not found on this server.
Could you please check?
Where do you change to german? I've removed it (i have not started yet the translation)
Pierre.

User avatar
helmut
Posts: 8174
Joined: Sun Oct 12, 2003 6:47 pm
Location: Frankfurt, Germany

Re: New website design

Post by helmut » Thu Mar 28, 2013 4:42 pm

xnview wrote:Where do you change to german? I've removed it (i have not started yet the translation)
On the intro page http://www.xnview.com you can select language English / French / German by clicking on one of the flags.

User avatar
XnTriq
Moderator & Librarian
Posts: 5460
Joined: Sun Sep 25, 2005 3:00 am
Location: Ref Desk

Re: New website design

Post by XnTriq » Thu Mar 28, 2013 5:45 pm

helmut wrote:On the intro page http://www.xnview.com you can select language English / French / German by clicking on one of the flags.
Have you cleared your browser's cache, helmut?

<!-- Edit --//

xnview.de (Who dat?) links to xnview.com/de.
//-- Edit -->

User avatar
helmut
Posts: 8174
Joined: Sun Oct 12, 2003 6:47 pm
Location: Frankfurt, Germany

Re: New website design

Post by helmut » Fri Mar 29, 2013 3:33 pm

XnTriq wrote:Have you cleared your browser's cache, helmut?
The cache was the problem.
XnTriq wrote:Who dat
I'll contact Axel and will ask him to change the links.
EDIT: From what I can see, all the links on www.xnview.de are still o.k..

Post Reply