Resize action should remember previous preset

Older bugs which are supposed to be fixed in 0.84. *** Please try to reproduce your bug and confirm the bug fix. ***

Moderator: Dreamer

TomBar3
Posts: 4
Joined: Wed Jun 23, 2021 9:02 am

Resize action should remember previous preset

Post by TomBar3 »

Hello,

When viewing an image, and trying an action like Resize (shift-S) it would be handy to have the latest selected preset be choosen as default.
Maybe the option to keep the latest preset selected or not could become a global option :-)

So in the screenshot: I'm referring to the Presets combobox.

Kind regards,
BR
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
cday
XnThusiast
Posts: 3072
Joined: Sun Apr 29, 2012 9:45 am
Location: Cheltenham, U.K.

Re: Resize action should remember previous preset

Post by cday »

+1

Very tedious to have to repeatedly reset the last used settings... :(

Already requested?
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 36386
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: Resize action should remember previous preset

Post by xnview »

:bugconfirmed: Thanks to your detailed description I can reproduce the problem.
Pierre.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 36386
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: Resize action should remember previous preset

Post by xnview »

This problem is supposed to be fixed in XnView MP 0.99.0. Please check and confirm the bug fix here.
Pierre.