1.60 A Resize bug?

XnConvert Multi Platform - Windows, MacOSX, Linux

Moderators: XnTriq, helmut, xnview

cday
XnThusiast
Posts: 4047
Joined: Sun Apr 29, 2012 9:45 am
Location: Cheltenham, U.K.

1.60 A Resize bug?

Post by cday »

A possible Resize bug in XnConvert 1.60, apparently slightly different in x32 and x64 :
Test file 1000px.zip
XnConvert 1.55 x32 :
Image_1a.png
XnConvert 1.60 x32 :
Image_2a.png
XnConvert 1.60 x64 :
Image_3a.png
Resulting files :
Image_4.png
Am I missing something ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by cday on Fri Jan 17, 2014 5:06 pm, edited 1 time in total.
User avatar
XnTriq
Moderator & Librarian
Posts: 6354
Joined: Sun Sep 25, 2005 3:00 am
Location: Ref Desk

Re: 1.60 A Resize bug?

Post by XnTriq »

cday ([url=http://newsgroup.xnview.com/viewtopic.php?p=116672#p116672]Re: resize option not working[/url]) wrote:If you were using XnConvert 1.55 (issued 12 March 2013) when XnConvert last worked, you may currently have two issues: an incorrect setting as you said that it worked before and a 1.60 bug which seems to make XnConvert run very slowly and produce incorrect, very oversize pixel outputs.
I can confirm these observations :bugconfirmed:
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 43995
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: 1.60 A Resize bug?

Post by xnview »

Bug confirmed and will be fixed. See issue 220 for current status and details.
Pierre.
chriz
Posts: 1
Joined: Fri Feb 07, 2014 12:48 pm

Re: 1.60 A Resize bug?

Post by chriz »

Is there a patch for this bug ?

Thank you,
Christian
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 43995
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: 1.60 A Resize bug?

Post by xnview »

chriz wrote:Is there a patch for this bug ?
Please update to 1.62
Pierre.