0.39 win-x86: Another icns icon snapshot related bug

Bugs and Suggestions in XnView MP or XnConvert MP which have been resolved.

Moderators: helmut, XnTriq, xnview

User avatar
budz45
XnThusiast
Posts: 1598
Joined: Sun Jun 03, 2007 6:05 pm
Location: UK

0.39 win-x86: Another icns icon snapshot related bug

Post by budz45 »

hi,

1.) download & extract a clean XnView MP 0.39 (x86)
2.) Create an 'xnview.ini' in the same extracted program folder(s)
3.) Make sure there is no Database file in default user app folde
4.) Drag & drop ICNS to xnview.exe
5.) Go to next (press 'next') ICO icon file in the folder
6.) Hit the command once "icon snapshot on/off" on ICO
7.) While ICO snapshot is displayed - now press 'back' to previous ICNS
8.) Now hit the hit the command once "icon snapshot on/off" on ICNS
9.) Notice there is no first time response to "icon snapshot on/off" in this instance

Sometimes after this, there is a crash (when). Most times not crash.

Please download these 2 icons inside zip, to perform the above test:
IconsTEST.zip
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
All My Topics || my 'MP' Topics
My own Bookmarked topics--->for me only
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 37769
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: 0.39 win-x86: Another icns icon snapshot related bug

Post by xnview »

Please check XnViewMP 0.48
Pierre.
User avatar
budz45
XnThusiast
Posts: 1598
Joined: Sun Jun 03, 2007 6:05 pm
Location: UK

Re: 0.39 win-x86: Another icns icon snapshot related bug

Post by budz45 »

xnview wrote:Please check XnViewMP 0.48
Thank you. Fixed in XnViewMP 0.48 :)
All My Topics || my 'MP' Topics
My own Bookmarked topics--->for me only