MP 0.25 win - Rename of files in browser

Bugs and Suggestions in XnView MP or XnConvert MP which have been resolved.

Moderator: XnTriq

User avatar
budz45
XnThusiast
Posts: 1598
Joined: Sun Jun 03, 2007 6:05 pm
Location: UK

MP 0.25 win - Rename of files in browser

Post by budz45 »

I did a search in this sub-forum and couldn't find any topic concerning faults of the 'Rename' feature in the browser.

1. When I right click to context menu on file to 'rename' in the browser it is NOT displaying the rename marker:
http://i41.tinypic.com/w2g6zq.png I think the marker is invisible and yet to be fixed because I can still rename while the selected file for rename takes on this colour: http://i41.tinypic.com/raap2e.png

2. Single click rename (left click) is not displaying the rename marker too. It's doing the same behaviour as when I right-click rename.

The rename marker only finally shows when I double click on a file to execute, like a jpg picture, to view in the 'Viewer', then I go back to the browser tab and see that the rename marker then shows:
Image

please fix in time

Apologies if this topic has been brought up before, I did do a search. Thanks for reading.
All My Topics || my 'MP' Topics
My own Bookmarked topics--->for me only
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 37621
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: MP 0.25 win - Rename of files in browser

Post by xnview »

Could you try XnViewMP 0.26
Pierre.
User avatar
budz45
XnThusiast
Posts: 1598
Joined: Sun Jun 03, 2007 6:05 pm
Location: UK

Re: MP 0.25 win - Rename of files in browser

Post by budz45 »

xnview wrote:Could you try XnViewMP 0.26
budz45 wrote:1. When I right click to context menu on file to 'rename' in the browser it is NOT displaying the rename marker:
http://i41.tinypic.com/w2g6zq.png I think the marker is invisible and yet to be fixed because I can still rename while the selected file for rename takes on this colour: http://i41.tinypic.com/raap2e.png
Thank you, Fixed! :D

budz45 wrote: 2. Single click rename (left click) is not displaying the rename marker too. It's doing the same behaviour as when I right-click rename.
Ok single click rename is not yet supported but that would be a feature request and not a bug. Ok I will request this feature in the other sub-forum :wink:
All My Topics || my 'MP' Topics
My own Bookmarked topics--->for me only