0.99.1: languages in function is wrong (maybe swedish) #2

*** Please report new bugs here! ***

Moderators: helmut, XnTriq, xnview, Dreamer

User avatar
Gerald_Ire
Posts: 55
Joined: Wed Nov 11, 2020 12:37 pm
Location: Germany

0.99.1: languages in function is wrong (maybe swedish) #2

Post by Gerald_Ire »

XnView: MP 0.99.1 64 bit
OS: Windows 64bit / Setup language: Deutsch (German)

#1 language in one function is (always) in swedish

Effect: Browser mode/Image/Adjust/ "Conbright/Gammasat" (swedish?) instead of Contrast/Gamma

20211007_XnviewMP Languages mixed up in some functions_01.png

To reproduce:
1. Browser mode/Image/Adjust/..
2. look for "Contrast/Gamma" but there is "Conbright/Gammasat"
3. choose "Conbright/Gammasat": same language in the menu
4. change setup language... english or german...
5. will still shown "Conbright/Gammasat" as well in the open menu

Actual behaviour (bug): shows "Conbright/Gammasat" : bug: wrong language

Expected behaviour: show Contrast/Gamma or "Kontrast/Gamma" ...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-------------------------------------------------------------------------------
:D Gerald says thx to all! :D
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 37889
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: 0.99.1: languages in function is wrong (maybe swedish) #2

Post by xnview »

it's not an error, the function is called Conbright/Gammasat
Pierre.
User avatar
Gerald_Ire
Posts: 55
Joined: Wed Nov 11, 2020 12:37 pm
Location: Germany

Re: 0.99.1: languages in function is wrong (maybe swedish) #2

Post by Gerald_Ire »

Oh! Sorry for this post...
-------------------------------------------------------------------------------
:D Gerald says thx to all! :D