Page 1 of 1

0.92: Shortcuts not working after "Copy to..."

Posted: Wed Dec 05, 2018 3:29 pm
by asmala
XnView: MP 0.92 - 64 bit
OS: Linux 64bit (Ubuntu 18.04)

After using "File -> Copy to... -> Copy" command (Alt + C) it is not possible to copy another file with Alt + C unless:
1. Alt + tab to active another application and then Alt + tab to go back. Now Alt + C works
2. Click image with mouse. However, after this arrow keys are not working anymore for browsing pictures

Effect: Not possible to use Alt + C command but once, if clicking with mouse arrow key shortcuts are disabled

To reproduce Alt + C not working anymore:
1. Open XnView browser
2. Open any picture in a folder which contains more than one pictures
3. Press Alt + C, select folder, click Copy
4. Press Alt + C
Actual behaviour (bug): Nothing happens :bug:

Expected behaviour: Copy to... dialog opens


To reproduce arrow keys not working anymore:
1. Open XnView browser
2. Open any picture in a folder which contains more than one pictures
3. Press Alt + C, select folder, click Copy
4. Click picture with mouse
5. Press right arrow key to go next picture
Actual behaviour (bug): Nothing happens :bug:

Expected behaviour: Next picure is shown

Re: 0.92: Shortcuts not working after "Copy to..."

Posted: Thu Dec 13, 2018 1:10 pm
by xnview
on ubuntu 16, i can't reproduce the problem

Re: 0.92: Shortcuts not working after "Copy to..."

Posted: Tue Jul 16, 2019 5:57 pm
by R0b0tn1k
Hi, having same issue on Mac, and it's very frustrating. Once you loose the ability to Copy to shortcut it's difficult to bring back.

Re: 0.92: Shortcuts not working after "Copy to..."

Posted: Wed Aug 07, 2019 2:27 pm
by xnview
R0b0tn1k wrote:
Tue Jul 16, 2019 5:57 pm
Hi, having same issue on Mac, and it's very frustrating. Once you loose the ability to Copy to shortcut it's difficult to bring back.
could you describe the problem?