XN View in Total Commander

*** Please report new bugs here! ***

Moderators: XnTriq, helmut, xnview, Dreamer

quick
Posts: 2
Joined: Mon Jan 04, 2010 12:02 pm

XN View in Total Commander

Post by quick »

Hi,

even though this might be not a XN-View "Bug" I'd still be interested in your feedback in the following:

I'm using XnView together with Total Commander, since Total Commander has a very nice XnView integration. So it's possible to use the XnView engine as the default viewer in Total Commander. However this integration doesn't work with XnView MP anymore.

I might also report this "issue" to the Total-Commander developer, however you might be able to give me feedback where the problem comes from. Is it a XnViewMP bug or is it simply not possible to use the Total Commander integration together with XnView MP?

Thanks for your feedback!

Oliver
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 43576
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: XN View in Total Commander

Post by xnview »

Currently TC can't use XnViewMP engine...
Pierre.
quick
Posts: 2
Joined: Mon Jan 04, 2010 12:02 pm

Re: XN View in Total Commander

Post by quick »

Yes I know ;-)

The question is: Will this be added to XnView again or did the enginge change in a way so TC won't be able to use it anymore? In other word: Would it make sense to request support at the TC team?

Thanks for your feedback!

Oliver
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 43576
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: XN View in Total Commander

Post by xnview »

I'll add the support in the future
Pierre.