[OK] RC1: Start View in fullscreen/browse with Xn.problem

Bugs and Issues in 1.82 Test versions which have been fixed and verified as resolved.

Moderators: XnTriq, xnview

Locked
marsh
XnThusiast
Posts: 2443
Joined: Sun May 15, 2005 6:31 am

[OK] RC1: Start View in fullscreen/browse with Xn.problem

Post by marsh » Mon May 16, 2005 4:49 pm

Browse with Xnview on ms explorer folder launches in view mode instead of
browse mode if genaral>startup> 'start view in full-screen option is selected.
An unexpected empty screen is shown which must be exited to browser.
Browse with Xnview should always start in browse mode.

User avatar
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Post by Dreamer » Mon May 16, 2005 6:21 pm

This happened also to me, but if I started xnview.exe, strange.

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 32247
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: RC1: Start View in full-screen / browse with Xnview prob

Post by xnview » Mon May 16, 2005 7:34 pm

marsh wrote:Browse with Xnview on ms explorer folder launches in view mode instead of
browse mode if genaral>startup> 'start view in full-screen option is selected.
An unexpected empty screen is shown which must be exited to browser.
Browse with Xnview should always start in browse mode.
Right, i'll fix it
Pierre.

User avatar
Dreamer
XnThusiast
Posts: 4605
Joined: Sun Jul 25, 2004 9:08 pm
Location: Slovakia

Post by Dreamer » Sun May 22, 2005 9:26 pm

I don't have this problem in RC2.

marsh
XnThusiast
Posts: 2443
Joined: Sun May 15, 2005 6:31 am

Post by marsh » Sun May 22, 2005 9:31 pm

Thank you for fixing this in RC2.
Thank you for having patience to look through these many postings.

OL

Post by OL » Sun May 22, 2005 9:35 pm

Fixed for me too. thanks Pierre.

Locked