1.95 b2: Open With bug

Bugs and Suggestions in XnView Classic which have been resolved

Moderators: XnTriq, helmut, xnview

ckit
XnThusiast
Posts: 2577
Joined: Tue Feb 17, 2004 1:11 am
Location: QLD, Australia

1.95 b2: Open With bug

Post by ckit »

1. Open XnView in Browser mode
2. Select a JPG image, right-click and choose "Open With"
3. Select ANY app and XnView will add ".bmp" to the end of the filename that is sent to the app!
AMD Ryzen 3 3300X 3.8Ghz, 16Gb DDR4, RX6600XT with Dell U2520D at 2560x1440@60Hz scaling 125%
Windows 11 Pro x64 23H2, Listary Pro, PowerToys and Wintoys
User avatar
Clo
XnThusiast
Posts: 4441
Joined: Sun Oct 17, 2004 4:57 am
Location: Bordeaux, France

Normal name---

Post by Clo »

:arrow: ckit

:) Hello !

• I can't reproduce this here following your steps.
- I tested with a dozen of JPGs from the local and Tools Menus, also the short cut, all names are normal…
… and the images are opened alright in the application.

:mrgreen: KR
Claude
Clo
Old user ON SELECTIVE STRIKE till further notice
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 43828
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: 1.95 b2: Open With bug

Post by xnview »

I can't reproduce it
Pierre.
ckit
XnThusiast
Posts: 2577
Joined: Tue Feb 17, 2004 1:11 am
Location: QLD, Australia

Post by ckit »

This is another bug where one night I can reproduce it over and over but now tonight I can't :(

Closed.
AMD Ryzen 3 3300X 3.8Ghz, 16Gb DDR4, RX6600XT with Dell U2520D at 2560x1440@60Hz scaling 125%
Windows 11 Pro x64 23H2, Listary Pro, PowerToys and Wintoys