1.95 b1: Set transparency color button

Bugs and Suggestions in XnView Classic which have been resolved

Moderators: XnTriq, xnview

User avatar
ckit
XnThusiast
Posts: 2423
Joined: Tue Feb 17, 2004 1:11 am
Location: Cabarlah Australia
Contact:

1.95 b1: Set transparency color button

Postby ckit » Mon Sep 08, 2008 3:13 pm

In Export, "Set transparency color" button needs to be bigger as text is getting cut at the beginning.
Win10 Pro x64 RS3, Process Lasso Pro, Malwarebytes 3 Premium
XnViewMP and Classic, PhotoFiltre Studio X

User avatar
Clo
XnThusiast
Posts: 4441
Joined: Sun Oct 17, 2004 4:57 am
Location: Bordeaux, France
Contact:

And in French…

Postby Clo » Mon Sep 08, 2008 10:25 pm

:arrow: ckit

:) Hi Chris !
In Export, "Set transparency color" button needs to be bigger as text is getting cut at the beginning.

• Right, and imagine that in French it should be later :
Établir la couleur de transparence hence 12 characters more… :P
- Fortunately, there's a large remaining room at right hand…

:mrgreen: KR
Claude
Clo
Old user ON SELECTIVE STRIKE till further notice

User avatar
ckit
XnThusiast
Posts: 2423
Joined: Tue Feb 17, 2004 1:11 am
Location: Cabarlah Australia
Contact:

Postby ckit » Wed Sep 17, 2008 1:20 pm

Fixed in Beta 2, closed.
Win10 Pro x64 RS3, Process Lasso Pro, Malwarebytes 3 Premium
XnViewMP and Classic, PhotoFiltre Studio X


Return to “Classic - Resolved Bugs & Requests”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest