1.93.4: Fail to Paste into Selected Folder

Bugs and Suggestions in XnView Classic which have been resolved

Moderators: XnTriq, helmut, xnview

ckit
XnThusiast
Posts: 2557
Joined: Tue Feb 17, 2004 1:11 am
Location: Cabarlah, Australia

1.93.4: Fail to Paste into Selected Folder

Post by ckit »

In Browser Mode, select 2-3 files
Right-click "Copy"
Select a Folder in the Same Folder as Copied Files
Right-click "Paste"
The Copied Files are Pasted as "Copy Of" in the Same Folder as the Originals!
AMD Ryzen 3 3300X 3.8Ghz, 16Gb DDR4, RX6600XT with Dell U2520D at 2560x1440@60Hz
Windows 11 Pro x64 23H2, PowerToys and Wintoys
User avatar
Clo
XnThusiast
Posts: 4441
Joined: Sun Oct 17, 2004 4:57 am
Location: Bordeaux, France

Not here…

Post by Clo »

:arrow: ckit

:) Hello Chris !

• I can't confirm, it works like it should here :

• I tested with two sub-dirs in the same branch of the tree,
- Selected two small BMPs in one,
- Copy…
- Opened the other (target) >> Paste :
• The two files are copied alright in the wanted target, with their normal names.
- Here, the option "Do not add Copy of… blah blah" is not ticked.

:mrgreen: KR
Claude
Clo
Old user ON SELECTIVE STRIKE till further notice
ckit
XnThusiast
Posts: 2557
Joined: Tue Feb 17, 2004 1:11 am
Location: Cabarlah, Australia

Post by ckit »

No, don't open the target folder!
Just try pasting files onto the target folder name, it doesn't work!
AMD Ryzen 3 3300X 3.8Ghz, 16Gb DDR4, RX6600XT with Dell U2520D at 2560x1440@60Hz
Windows 11 Pro x64 23H2, PowerToys and Wintoys
User avatar
helmut
Posts: 8705
Joined: Sun Oct 12, 2003 6:47 pm
Location: Frankfurt, Germany

Post by helmut »

Confirmed. (The problem can only reproduced when displaying folders as thumbnails. Tools > Options > Browser > File list > Folders).
ckit
XnThusiast
Posts: 2557
Joined: Tue Feb 17, 2004 1:11 am
Location: Cabarlah, Australia

Post by ckit »

helmut wrote:Confirmed. (The problem can only reproduced when displaying folders as thumbnails. Tools > Options > Browser > File list > Folders).
I tried this but I still have the bug either way, it's really annoying!
AMD Ryzen 3 3300X 3.8Ghz, 16Gb DDR4, RX6600XT with Dell U2520D at 2560x1440@60Hz
Windows 11 Pro x64 23H2, PowerToys and Wintoys
ckit
XnThusiast
Posts: 2557
Joined: Tue Feb 17, 2004 1:11 am
Location: Cabarlah, Australia

Post by ckit »

Fixed in XnView 1.93.6 beta.
AMD Ryzen 3 3300X 3.8Ghz, 16Gb DDR4, RX6600XT with Dell U2520D at 2560x1440@60Hz
Windows 11 Pro x64 23H2, PowerToys and Wintoys