Page 2 of 2

Re: Thick bar sometimes appears on the side of XnView...

Posted: Sun Sep 09, 2018 2:52 am
by ghost zero
i just upgraded from xnview 2.39 to 2.46 and was very surprised to find out this has been fixed! do you know what change was made to xnview to fix it or was it fixed by accident?

Re: Thick bar sometimes appears on the side of XnView...

Posted: Mon Sep 10, 2018 6:55 am
by xnview
ghost zero wrote:
Sun Sep 09, 2018 2:52 am
i just upgraded from xnview 2.39 to 2.46 and was very surprised to find out this has been fixed! do you know what change was made to xnview to fix it or was it fixed by accident?
not by accident :)

Re: Thick bar sometimes appears on the side of XnView...

Posted: Mon Sep 10, 2018 8:13 am
by ghost zero
so did you figure out what was causing the bug?

Re: Thick bar sometimes appears on the side of XnView...

Posted: Mon Sep 10, 2018 9:36 am
by xnview
ghost zero wrote:
Mon Sep 10, 2018 8:13 am
so did you figure out what was causing the bug?
i've found a workaround

Re: Thick bar sometimes appears on the side of XnView...

Posted: Mon Sep 10, 2018 10:47 am
by ghost zero
is it easy to explain your workaround method? there is another program [XYplorer] that has a similar bug, so i would like to forward your workaround method to that developer for a fix.

Re: Thick bar sometimes appears on the side of XnView...

Posted: Tue Sep 11, 2018 7:36 am
by xnview
the problem comes from WS_THICKFRAME applied on MDI child

Re: Thick bar sometimes appears on the side of XnView...

Posted: Thu Aug 08, 2019 8:23 pm
by ghost zero
i just upgraded from xnview 2.46 to 2.48 and noticed the bug is back again with the thick bar! :( can you fix it again?

Re: Thick bar sometimes appears on the side of XnView...

Posted: Fri Aug 09, 2019 7:51 am
by xnview
do you have added

Code: Select all

[Start]/BugBlueLine=1

Re: Thick bar sometimes appears on the side of XnView...

Posted: Fri Aug 09, 2019 9:28 am
by ghost zero
nope, i never added that. what does that do?

Re: Thick bar sometimes appears on the side of XnView...

Posted: Thu Sep 05, 2019 4:46 pm
by ghost zero
xnview wrote:
Fri Aug 09, 2019 7:51 am
do you have added

Code: Select all

[Start]/BugBlueLine=1
ok, now i added it to get rid of the bug. but why are you making us manually add the tweak to the xnview.ini to get rid of the bug? why not have it just be fixed by default, like previously?