"Drive not ready" with wrong Cache-Path

Bugs found in XnView Classic. Please report only one bug per topic!

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
User avatar
brotondi
Posts: 129
Joined: Wed Feb 01, 2006 8:16 am

"Drive not ready" with wrong Cache-Path

Post by brotondi » Tue Dec 30, 2008 8:43 am

... you have to press six (!) times cancel :), before XNView starts.

Reproduce: Set Thumbnail-Cache to a non existing Drive and restart XNView.

Bruno

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 32257
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: "Drive not ready" with wrong Cache-Path

Post by xnview » Tue Dec 30, 2008 3:55 pm

I can't reproduce this one...
Pierre.

User avatar
brotondi
Posts: 129
Joined: Wed Feb 01, 2006 8:16 am

Post by brotondi » Tue Dec 30, 2008 4:21 pm

Interesting... now I can't reproduce it either... perhaps has something to do with the cached Thumbnails/included Paths in the Thumbnail-Cache-Database...

No problem, not an important "bug".

Thanks for trying!
Bruno

User avatar
helmut
Posts: 8176
Joined: Sun Oct 12, 2003 6:47 pm
Location: Frankfurt, Germany

Post by helmut » Tue Dec 30, 2008 6:43 pm

@brotondi: Good to read from you, again! :-)

User avatar
brotondi
Posts: 129
Joined: Wed Feb 01, 2006 8:16 am

Post by brotondi » Tue Dec 30, 2008 9:55 pm

:) Thanks

I decided to play around less with digital photos ... so I don't use XNView as much as earlier...

But still my favorite picture browser and batch processer :D
Bruno

Post Reply