Capture setup window - preselected window

Ask for help and post your question on how to use XnView Classic.

Moderators: XnTriq, xnview

Post Reply
User avatar
Anika
Posts: 85
Joined: Wed Jul 28, 2004 12:18 pm

Capture setup window - preselected window

Post by Anika » Thu Sep 30, 2004 11:37 am

If I want to make a screenshot it is usually only of other programs than XnView. So I have my application, open XnView for the capture, select Capture... Then I select the setting window and the preselected window is always XnView. So I have to switch to the second window in the list.
My suggestion: The default window should not be XnView but the next window in the list. Maybe it would even be possible to save the last used window.
Anika
XnView 2.04, 2.13 Windows 2000 SP4 and Windows XP SP3 and Windows 7 64bit

User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 31373
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France
Contact:

Re: Capture setup window - preselected window

Post by xnview » Thu Sep 30, 2004 8:01 pm

Anika wrote:If I want to make a screenshot it is usually only of other programs than XnView. So I have my application, open XnView for the capture, select Capture... Then I select the setting window and the preselected window is always XnView. So I have to switch to the second window in the list.
Ok, i'll change it
My suggestion: The default window should not be XnView but the next window in the list. Maybe it would even be possible to save the last used window.
Perhaps....
Pierre.

Post Reply