Missing command "Acquire into..."

Bugs which are supposed to be fixed in the next test version (not available yet)

Moderators: XnTriq, xnview, Dreamer

SlavoF
Posts: 1
Joined: Thu Dec 19, 2019 3:07 pm

Missing command "Acquire into..."

Post by SlavoF »

I often used the "Acquire into..." option in XnView Classic, which I can't find in XnView MP. Which command replaced "Acquire into..." in XnView MP? Or is this command in another place or has changed its name?

Please help. Thanks in advance!
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 36320
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: Missing command "Acquire into..."

Post by xnview »

need to be added
Pierre.
x73
Posts: 5
Joined: Mon Feb 05, 2007 4:10 pm

Re: Missing command "Acquire into..."

Post by x73 »

Please don't forget to add "Acquire into" to XnView MP. Missing "Acquire into" is the reaseon, I did not change to XnViewMP until now.
User avatar
xnview
Author of XnView
Posts: 36320
Joined: Mon Oct 13, 2003 7:31 am
Location: France

Re: Missing command "Acquire into..."

Post by xnview »

See issue for current status and some details.
Pierre.