Search found 46 matches

by dan
Thu Jul 30, 2015 7:13 am
Forum: Classic - General Support
Topic: cant play mp4 video
Replies: 5
Views: 1373

Re: cant play mp4 video

in v 1.91 there is no line under browser that shows videoformat=3 I tried to add it and save, but it still wont play mp4 or mpg video
by dan
Tue Jul 28, 2015 7:07 am
Forum: Classic - General Support
Topic: cant play mp4 video
Replies: 5
Views: 1373

Re: cant play mp4 video

Im not sure what you mean. Where do I find this section to change?
by dan
Tue Jul 21, 2015 6:38 am
Forum: Classic - General Support
Topic: cant play mp4 video
Replies: 5
Views: 1373

cant play mp4 video

had to reload xnview v1.91. now i cant get mp4 videos to play anymore.
by dan
Tue Mar 06, 2012 7:50 am
Forum: Classic - General Support
Topic: file associations not working...
Replies: 0
Views: 351

file associations not working...

how can i instruct windows 7 64 bit to open my jpeg files with xnview. i already have the files i want opened checked in the xnview as associations. i also have tryed to select 'open with" (xnview) in windows, but it reverts back to another program. windows gives me a choice to open with several pro...
by dan
Fri Oct 28, 2011 7:21 am
Forum: Classic - General Support
Topic: iphone4 support
Replies: 1
Views: 312

iphone4 support

is there an option im missing to be able to view the images on the iphone 4 directly from the phone/camera? it shows up in xnview, but wont display the contents.
by dan
Wed Oct 20, 2010 5:53 am
Forum: Classic - General Support
Topic: video mp4
Replies: 3
Views: 809

Re: video mp4

fixed by uninstalling 1.97 and reinstalling it. dan
by dan
Mon Oct 18, 2010 10:58 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: retain old settings
Replies: 3
Views: 504

Re: retain old settings

i got it now. i recopied the ini file from the last version again. obviously user error. in version 1.97 it shows the file location. i was looking in version 1.91 which of coarse does not show the location. thanks for your reply.
by dan
Mon Oct 18, 2010 10:52 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: retain old settings
Replies: 3
Views: 504

Re: retain old settings

i dont understand your reply
by dan
Mon Oct 18, 2010 10:51 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: video mp4
Replies: 3
Views: 809

Re: video mp4

i can create in mp4 format. i have the k lite codec pack which includes it. but only the icon shows in thumbnails. is there a specific codec for xnview?
by dan
Sat Oct 16, 2010 5:56 am
Forum: Classic - General Support
Topic: retain old settings
Replies: 3
Views: 504

retain old settings

i downloaded the latest version 1.97. how do i keep my old settings from previous versions? i keep the xnview.ini file in the application itself. i used to be able to replace the ini file with the old one but does not work for me anymore
by dan
Sat Oct 16, 2010 5:43 am
Forum: Classic - General Support
Topic: video mp4
Replies: 3
Views: 809

video mp4

is there a setting to be able to show the first frame of a mp4 video in thumbnail view like there is for avi's? thanks, dan.
by dan
Sat May 15, 2010 5:29 am
Forum: Classic - General Support
Topic: cant resize images in thumbnails
Replies: 2
Views: 673

Re: cant resize images in thumbnails

thanks for that. i did have that option checked but did not clear my cache out. once cache was cleared thumbnails were properly sized to my parameters...thanks again for your reply.
by dan
Sat May 08, 2010 6:59 am
Forum: Classic - General Support
Topic: cant resize images in thumbnails
Replies: 2
Views: 673

cant resize images in thumbnails

no matter how i change the size of the thumbnails for images, the image itself stays the same only i get a resized border. what am i missing. (window 7 64 bit)
by dan
Mon Dec 24, 2007 7:27 am
Forum: Classic - General Support
Topic: screen lag...
Replies: 47
Views: 14006

i rejoice. although i hate to rekindle this topic, i felt compelled to add this update. its been a somewhat miserable experience viewing the images on my computer since i started this topic december 2006, when xnview started having serious lag problems and having to use other viewers (the list is ve...
by dan
Tue Aug 07, 2007 7:05 am
Forum: Classic - General Support
Topic: screen lag...
Replies: 47
Views: 14006

Re: screen lag still an problem after formatting...

not able to use any version of xnview after v1.31 due to the very long time it takes to open and disply images. after reformatting my root drive, i deceided to reinstall xnview 1.91. thinking this would surely fix my lag problem, but it did not. i sure wish i knew what was wrong with my computer to...