Search found 9 matches

by SanskritFritz
Tue Aug 08, 2006 2:27 pm
Forum: Classic - Resolved Bugs & Requests
Topic: [Solved] Total Commander with XnView (thumbnails)
Replies: 12
Views: 6815

Anonymous wrote:Thanks, Pierre, it is working, awesome! Great work!
that was me, I was not logged on. Thanks again!
by SanskritFritz
Fri Jun 02, 2006 9:17 am
Forum: Classic - Resolved Bugs & Requests
Topic: [Solved] Total Commander with XnView (thumbnails)
Replies: 12
Views: 6815

Thanks! This is an annoying problem, I would love to use XnView in only one instance, but because of this problem I am forced to allow more instances.
To have this fixed would be awesome, thanks for your work!
by SanskritFritz
Thu Jun 01, 2006 9:26 am
Forum: Classic - Resolved Bugs & Requests
Topic: [Solved] Total Commander with XnView (thumbnails)
Replies: 12
Views: 6815

bump?
I'm patient...
:-)
by SanskritFritz
Mon Feb 27, 2006 10:10 pm
Forum: Classic - Resolved Bugs & Requests
Topic: [Solved] Total Commander with XnView (thumbnails)
Replies: 12
Views: 6815

bump
by SanskritFritz
Tue Feb 14, 2006 4:27 pm
Forum: Classic - Resolved Bugs & Requests
Topic: [Solved] Total Commander with XnView (thumbnails)
Replies: 12
Views: 6815

Ok, I found the config entry causing the problem:
General / Startup / Only one Instance: ON

An XnView is already running, TC starts another process, and seemingly there is a communication problem between TC and XN, hence TC consumes 100% processor time, loses the focus, etc :-)
by SanskritFritz
Tue Feb 14, 2006 3:56 pm
Forum: Classic - Resolved Bugs & Requests
Topic: [Solved] Total Commander with XnView (thumbnails)
Replies: 12
Views: 6815

[Solved] Total Commander with XnView (thumbnails)

Please read this thread in the Total Commander forum:
http://ghisler.ch/board/viewtopic.php?t=9869

We are still not sure if XnView is to blame, and we still dont know what config to use to reproduce the error... can you please help?
by SanskritFritz
Wed Jun 08, 2005 7:10 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: RC3: Thumbnail in TC integration
Replies: 27
Views: 10750

No embedded thumbnail here, but I found the problem. TC starts an own XnView instance and leaves it running. So if I change something in the options in XnView (which is another process), and want to see the result in TC, I have to kill that process first. Then it is working, so now I can switch betw...
by SanskritFritz
Wed Jun 08, 2005 5:46 pm
Forum: Classic - Bug Reports
Topic: RC3: Thumbnail in TC integration
Replies: 27
Views: 10750

Icfu wrote:BUT, it is ALWAYS used, regardless if the high quality setting in XNView is activated or not
Same here.
by SanskritFritz
Tue May 31, 2005 8:36 am
Forum: Testing - Closed/Solved
Topic: RC3: background color for thumbnails in TC
Replies: 15
Views: 1954

Confirmed.
Hey, don't forget me! :D
Lesmo, i miss you from the AutoHotkey forum ;-)