Search found 7 matches

by gummiband
Sat Feb 09, 2019 11:28 am
Forum: Classic - General Support
Topic: no thumbnails and video playback in preview
Replies: 15
Views: 3244

Re: no thumbnails and video playback in preview

I did also however found an other workaround (a dirty one I admit)... @gummiband : can you try this on your side and tell me if you have the same behavior ? i have successfully replicated the behavior: 2 instances of XnView, the first one has no video, the second one has. it does not matter in whic...
by gummiband
Sun Jan 13, 2019 5:55 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: no thumbnails and video playback in preview
Replies: 15
Views: 3244

Re: no thumbnails and video playback in preview

xnview wrote:
Wed Nov 21, 2018 6:30 am
there is no internal video codec on XnView Classic
this is odd, because the first call of a portable "installation" in a fresh folder, produces working playbacks.
by gummiband
Tue Nov 20, 2018 5:49 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: no thumbnails and video playback in preview
Replies: 15
Views: 3244

Re: no thumbnails and video playback in preview

ok, so you say that peripheral codecs, the ones not native to xnview, are somehow messed up, right? is there a possibility to tell xnview to always use the internal codecs? i see a bunch of DLLs in the plugins folder, is it possible some file became incompatible with Win10 during a normal microsoft ...
by gummiband
Wed Oct 24, 2018 7:37 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: no thumbnails and video playback in preview
Replies: 15
Views: 3244

Re: no thumbnails and video playback in preview

yes, and i did not change it. it used to work, but something made it stop working. i have uncheck and recheck the box in the process of debugging, but no effect.
by gummiband
Wed Oct 10, 2018 9:31 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: no thumbnails and video playback in preview
Replies: 15
Views: 3244

Re: no thumbnails and video playback in preview

the problem files?
.mp4 .avi .mkv and .mov
those are the immediate ones that i have access to, but i suspect all video files.
by gummiband
Tue Oct 09, 2018 10:03 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: no thumbnails and video playback in preview
Replies: 15
Views: 3244

Re: no thumbnails and video playback in preview

I have reinstalled the codec pack, no change. I have reinstalled XnView, no change. However, preview and playback with the internal player worked exactly for one time, directly after the installation. I can delete and reinstall, but apparently i have to use a different folder each time in order to h...
by gummiband
Fri Oct 05, 2018 11:35 pm
Forum: Classic - General Support
Topic: no thumbnails and video playback in preview
Replies: 15
Views: 3244

no thumbnails and video playback in preview

hello, since recently xnview stopped displaying thumbnails and i only hear the audio from videos in the preview pane without the video being displayed (black square instead). opening the video in its own tab works as intended. using: xnview 2.45 portable version win 10 64bit k-lite 14.5.2 ffdshow (i...