Search found 355 matches

by jadO
Wed Mar 20, 2019 8:01 pm
Forum: New
Topic: Quick search does not work with parentheses
Replies: 2
Views: 44

Re: Quick search does not work with parentheses

Try to escape them: Sobko \(Karnauh\)
by jadO
Mon Mar 18, 2019 6:08 am
Forum: New
Topic: Action : assign category with parent keywords.
Replies: 2
Views: 562

Re: Action : assign category with parent keywords.

I tried and can confirm.
It works via category sets. Furthermore also not working is CTRL + Click for only one category. In category sets it always assignes the parent keyword(s) when this setting is set.
by jadO
Mon Feb 18, 2019 4:10 pm
Forum: 0.94 Testing – Retest
Topic: [0.93b1] Move to not working
Replies: 15
Views: 347

Re: [0.93b1] Move to not working

xnview wrote:
Mon Feb 18, 2019 2:07 pm
and which format do you move? i have no problem
Just tested with flv, webm, 3gp, mp4, so it is pretty much any format I guess.
by jadO
Mon Feb 18, 2019 9:49 am
Forum: 0.94 Testing – Retest
Topic: [0.93b1] Move to not working
Replies: 15
Views: 347

Re: [0.93b1] Move to not working

xnview wrote:
Sun Feb 17, 2019 4:57 pm
jadO wrote:
Sun Feb 17, 2019 12:20 pm
It's not a matter of the xnview.ini. I have just tried with a completely new XnviewMP portable setup and it shows exactly the same problem as described.
which windows?
Windows 8.1 64bit
by jadO
Sun Feb 17, 2019 12:20 pm
Forum: 0.94 Testing – Retest
Topic: [0.93b1] Move to not working
Replies: 15
Views: 347

Re: [0.93b1] Move to not working

This seems to be a weird bug and not present at all times. Also it seems that XnvieMP does not correctly handle assigned categories and ratings when moving. Please send me your xnview.ini? It's not a matter of the xnview.ini. I have just tried with a completely new XnviewMP portable setup and it sh...
by jadO
Sat Feb 09, 2019 7:15 am
Forum: New
Topic: Move to not working
Replies: 5
Views: 204

Re: Move to not working

Please see here further investigation: viewtopic.php?f=62&t=38488#p154642

Maybe a moderator wanna merge the threads?
by jadO
Sat Feb 09, 2019 7:13 am
Forum: New
Topic: [v0.93] Numerous crashes in Browser Mode (Mac)
Replies: 10
Views: 200

Re: [v0.93] Numerous crashes in Browser Mode (Mac)

I uploaded various crash reports that occurred while opening and scrolling media files in the latest XnViewMP (0.93). Most happen when scrolling through a large-ish catalog >1000 images, while previewing some of the images. I started from scratch with a new install (not a migration from previous ve...
by jadO
Fri Feb 08, 2019 10:05 pm
Forum: 0.94 Testing – Retest
Topic: [0.93b1] Move to not working
Replies: 15
Views: 347

Re: [0.93b1] Move to not working

This seems to be a weird bug and not present at all times. Also it seems that XnvieMP does not correctly handle assigned categories and ratings when moving. Here is what happened: 1. Move file to other folder via context menu. 2. When prompted that source cannot be removed skip. 3. Check in destinat...
by jadO
Sat Feb 02, 2019 2:26 pm
Forum: 0.94 Testing – Retest
Topic: [0.93b1] Move to not working
Replies: 15
Views: 347

Re: [0.93b1] Move to not working

xnview wrote:
Sat Feb 02, 2019 9:03 am
Is it a new bug?
It's not a new bug. I have reported it 2 times already here and here.
by jadO
Sat Feb 02, 2019 8:47 am
Forum: 0.94 Testing – Retest
Topic: [0.93b1] Move to not working
Replies: 15
Views: 347

[0.93b1] Move to not working

Again and again, move to via context menu is not working. :evil: Error message: Can't remove source. However file gets created in destination directory. But not removed from the source. So it is creating duplicates. Edit: And still categories and color labels get removed on move also via drag and dr...
by jadO
Fri Jan 25, 2019 8:50 pm
Forum: New
Topic: Move to not working
Replies: 5
Views: 204

Re: Move to not working

m.Th. wrote:
Fri Jan 25, 2019 4:51 pm
To be clear:

Do you have an XMP file (sidecar) attached to the image file?
It is a video file. And no XMP file attached. Metadata is in XnvieMPs database.
by jadO
Fri Jan 25, 2019 3:14 am
Forum: New
Topic: Move to not working
Replies: 5
Views: 204

Re: Move to not working

Moving files via drag and drop into new folder does work without error message and it keeps categories and colors. I need to correct myself. Moving files via drag and drop also removes all related information from that file. I had a file which was categorised, tagged, rated and color tagged. From a...
by jadO
Sun Jan 20, 2019 5:53 am
Forum: New
Topic: Move to not working
Replies: 5
Views: 204

Move to not working

Already reported for v91b4. But still present in 0.92: https://newsgroup.xnview.com/viewtopic.php?f=95&t=37738&p=151128#p151128 Move to via context menu is not working correctly. It is moving files without tagged categories or color labels. Also it results in error dialog that source cannot be remov...
by jadO
Sat Jan 19, 2019 6:48 pm
Forum: Retest
Topic: freeze when generating 4 thumbnails for video
Replies: 5
Views: 715

Re: freeze when generating 4 thumbnails for video

xnview wrote:
Tue Dec 18, 2018 1:07 pm
:bugconfirmed: Thanks to your detailed description I can reproduce the problem.
I am having the same issue with 0.92. I am not sure if it is a matter of generating thumgbnails as Xnviewmp also hangs when thumbnails are already created. (Unless it tries to regenerate thumbnails every time).