Search found 357 matches

by jadO
Sat Apr 06, 2019 8:33 pm
Forum: MP - General Support
Topic: QT5 exploit
Replies: 1
Views: 109

QT5 exploit

by jadO
Sun Mar 31, 2019 6:58 am
Forum: Reproduced
Topic: 0.93.1 Wrong file moved
Replies: 1
Views: 44

0.93.1 Wrong file moved

When dragging a file into another folder the wrong file gets moved, when a file gets added while the mouse button is pressed. 1. Switch to a folder with files 2. Select a file to drag 3. Hold mouse button pressed 4. Add a file to this folder 5. Drag selected file to new folder As I have selected and...
by jadO
Wed Mar 20, 2019 8:01 pm
Forum: New
Topic: Quick search does not work with parentheses
Replies: 2
Views: 103

Re: Quick search does not work with parentheses

Try to escape them: Sobko \(Karnauh\)
by jadO
Mon Mar 18, 2019 6:08 am
Forum: New
Topic: Action : assign category with parent keywords.
Replies: 2
Views: 600

Re: Action : assign category with parent keywords.

I tried and can confirm.
It works via category sets. Furthermore also not working is CTRL + Click for only one category. In category sets it always assignes the parent keyword(s) when this setting is set.
by jadO
Mon Feb 18, 2019 4:10 pm
Forum: 0.94 Testing – Retest
Topic: [0.93b1] Move to not working
Replies: 15
Views: 422

Re: [0.93b1] Move to not working

xnview wrote:
Mon Feb 18, 2019 2:07 pm
and which format do you move? i have no problem
Just tested with flv, webm, 3gp, mp4, so it is pretty much any format I guess.
by jadO
Mon Feb 18, 2019 9:49 am
Forum: 0.94 Testing – Retest
Topic: [0.93b1] Move to not working
Replies: 15
Views: 422

Re: [0.93b1] Move to not working

xnview wrote:
Sun Feb 17, 2019 4:57 pm
jadO wrote:
Sun Feb 17, 2019 12:20 pm
It's not a matter of the xnview.ini. I have just tried with a completely new XnviewMP portable setup and it shows exactly the same problem as described.
which windows?
Windows 8.1 64bit
by jadO
Sun Feb 17, 2019 12:20 pm
Forum: 0.94 Testing – Retest
Topic: [0.93b1] Move to not working
Replies: 15
Views: 422

Re: [0.93b1] Move to not working

This seems to be a weird bug and not present at all times. Also it seems that XnvieMP does not correctly handle assigned categories and ratings when moving. Please send me your xnview.ini? It's not a matter of the xnview.ini. I have just tried with a completely new XnviewMP portable setup and it sh...
by jadO
Sat Feb 09, 2019 7:15 am
Forum: New
Topic: Move to not working
Replies: 5
Views: 253

Re: Move to not working

Please see here further investigation: viewtopic.php?f=62&t=38488#p154642

Maybe a moderator wanna merge the threads?
by jadO
Sat Feb 09, 2019 7:13 am
Forum: New
Topic: [v0.93] Numerous crashes in Browser Mode (Mac)
Replies: 10
Views: 250

Re: [v0.93] Numerous crashes in Browser Mode (Mac)

I uploaded various crash reports that occurred while opening and scrolling media files in the latest XnViewMP (0.93). Most happen when scrolling through a large-ish catalog >1000 images, while previewing some of the images. I started from scratch with a new install (not a migration from previous ve...
by jadO
Fri Feb 08, 2019 10:05 pm
Forum: 0.94 Testing – Retest
Topic: [0.93b1] Move to not working
Replies: 15
Views: 422

Re: [0.93b1] Move to not working

This seems to be a weird bug and not present at all times. Also it seems that XnvieMP does not correctly handle assigned categories and ratings when moving. Here is what happened: 1. Move file to other folder via context menu. 2. When prompted that source cannot be removed skip. 3. Check in destinat...
by jadO
Sat Feb 02, 2019 2:26 pm
Forum: 0.94 Testing – Retest
Topic: [0.93b1] Move to not working
Replies: 15
Views: 422

Re: [0.93b1] Move to not working

xnview wrote:
Sat Feb 02, 2019 9:03 am
Is it a new bug?
It's not a new bug. I have reported it 2 times already here and here.
by jadO
Sat Feb 02, 2019 8:47 am
Forum: 0.94 Testing – Retest
Topic: [0.93b1] Move to not working
Replies: 15
Views: 422

[0.93b1] Move to not working

Again and again, move to via context menu is not working. :evil: Error message: Can't remove source. However file gets created in destination directory. But not removed from the source. So it is creating duplicates. Edit: And still categories and color labels get removed on move also via drag and dr...
by jadO
Fri Jan 25, 2019 8:50 pm
Forum: New
Topic: Move to not working
Replies: 5
Views: 253

Re: Move to not working

m.Th. wrote:
Fri Jan 25, 2019 4:51 pm
To be clear:

Do you have an XMP file (sidecar) attached to the image file?
It is a video file. And no XMP file attached. Metadata is in XnvieMPs database.
by jadO
Fri Jan 25, 2019 3:14 am
Forum: New
Topic: Move to not working
Replies: 5
Views: 253

Re: Move to not working

Moving files via drag and drop into new folder does work without error message and it keeps categories and colors. I need to correct myself. Moving files via drag and drop also removes all related information from that file. I had a file which was categorised, tagged, rated and color tagged. From a...